BRF Offert

Hitta rätt företag för trappstädning!

Gör en förfrågan snabbt via våra enkla formulär. Du kommer få 5 offerter helt gratis. Offertförslagen kommer från erfarna företag som utför fastighetstjänster!

På Brfoffert.com kommer du komma snabbt i kontakt med lokala företag som utför tjänster inom fastighetsskötsel runt om i Sverige. Det enda som krävs från din sida är att du beskriver kortfattat arbetet som du har i åtanke. Företagen som är anslutna hos oss är noggrant utvalda och kontrollerade så dom uppfyller dom grundläggande kraven som svenska myndigheter kräver som till exempel F-skatt och moms.

Du har alltid möjligheten att läsa tidigare omdömen för att kunna säkerställa att du tar ett smart beslut gällande vilket företag som du vill anlita till din fastighet när det kommer till trappstädning. När du har fyllt i formuläret kommer du mottaga 5 kostnadsfria prisförslag från trappstädare inom det området du befinner dig i och anger.

Det är en fördel för alla parter om du beskriver arbetet som ska utföras så utförligt som det går gällande antal, storleksyta, modell, underlag och avstånd för att underlätta arbetet med att genomföra en så bra offert som möjligt för just ditt projekt!

Jämför offerter för trappstädning!

Gör en gratis förfrågan!

Blank Form (#4) (#6)

Trapphusstädning

Trapphus blir oftast snabbt smutsigt och ofräscht om man inte har en fungerande städning i huset. I trapphus och entréer i större Brf och fastigheter vistas oftast ett stort antal människor varenda dag som drag in sand, grus, lera och annan smuts. Det är viktigt att ha en fungerande trappstädning av flera olika anledningar. Dels för en ökad trivsel i byggnaden, men också ur en säkerhetssynpunkt. Det blir en ökad brandrisk när det är mycket skräp och bråte i trapphuset och i de allmänna utrymmena. Det är även en ökad risk för olyckor för framförallt äldre och barn. Skulle något sådant hända kan det vara fastighetsägaren som bär ansvaret.

Låt ett proffs städa i trapphuset

Det är ett väldig tungt och tidskrävande arbete att städa i ett trapphus. Många trappor och många våningar som man måste gå igenom. Samma sak gäller för entréer, hissar och övriga utrymmen. Trapphus kan vara hårt smutsat, men framförallt i vintertid. Det kan vara svårt att få det riktigt rent om man inte har de rätta verktygen eller erfarenheten. Därför anlitar många Brf och fastighetsägare en professionell städfirma som har erfarenhet och produkterna för att städa trapphus. Gör en förfrågan idag till oss och jämför olika städfirmor.